Programa

Presentació

Seguint amb el projecte de divulgació de Lean Construction Barcelona by ITeC , l’edició de 2018 de la jornada, es va celebrar el 8 de maig de 2018, amb l’objectiu de difondre tècniques Lean específiques per a la millora dels procediments de gestió dels processos productius i organitzatius en empreses del sector de la construcció i la rehabilitació.

Tenint en compte les propostes rebudes en l’edició anterior, aquesta edició va presentar la novetat de l’ampliació de l’àmbit d’activitat Lean a Hispanoamèrica, un àrea econòmica que es perfila com un motor emergent i de gran dinamisme en el sector.

En aquesta jornada també es varen fer públics els resultats obtinguts de la realització de l’inventari d’actuacions Lean desenvolupades a Espanya des dels seus inicis allà per l’any 2009.

El programa que es va presentar, ha estat elaborat, a partir de les propostes presentades, per el Comitè Tècnic de Lean Construction Barcelona 2018 que està format per:

Enrique Cobreros, Director del Clúster AEICE – Agrupació Empresarial Innovadora Construcció Eficient
Ferran Bermejo, Director Tècnic del ITeC – Institut de Tecnologia de la Construcció de Catalunya
Eugenio Pellicer, President del Spanish Group for Lean Construction
Victor Roig, Soci de Bimetric

Aquesta jornada es dirigeix als promotors públics i privats, empreses constructores, facultatius i a tots els professionals del procés constructiu amb inquietuds a conèixer de primera mà experiències en la incorporació del Lean en el sector.

Aquesta jornada ha estat organitzada per l’ITeC i en la promoció va comptar amb el suport de Bimetric i el patrocini de l’Ajuntament de Barcelona, Aquambiente i Comsa Corporación.

Inventari